دوشنبه, 04 بهمن 1395

استفاده بهینه از مایکروویو

برای استفاده ­ بهتر از مایکروویو باید نکات ریزی را مورد توجه قرار داد تا هم دستگاه طول عمر بیشتری داشته باشد و هم در مصرف انرژی صرفه جویی گردد و هم بهترین نتیجه از پخت و پز حاصل شود:

1)با توجه به اینکه قطعات نازک سریع‌تر از قطعات ضخیم می‌پزند، توصیه می‌شود قطعات ناهمگون به نحوی در مایکرویو قرار گیرند که بخش ضخیم قطعه به سمت خارج سینی گردان و بخش نازک به سمت داخل باشد. بدین ترتیب، انرژی امواج مایکروویو، بیشتر روی کناره‌های محفظه پخت متمرکز می‌شود. به طور مثال ران‌های مرغ را به نحوی قرار دهید که قسمت نازک آن به سمت داخل سینی گردان و قسمت ضخیم آن به سمت خارج باشد
 2)با توجه به اینکه مواد غذایی به طور طبیعی برای گرم کردن یا طبخ آب کافی دارند تنها مقدار کمی آب اضافه کنید. این امر زمان پخت را کاهش داده، ویتامین‌ها و مواد معدنی مواد غذایی را حفظ می‌کند.

3)برای آب کردن یخ مواد غذایی نگهداری شده در فریزر، از قابلیت یخ زدایی اتوماتیک مایکروویو خود استفاده کنید. اگر مواد غذایی در یک یخچال برفکدار منجمد شده‌اند ابتدا برفک رویه خارجی را با یک برس پاک کنید. برای ترکیب اصلی غذا (مثل گوشت و ماهی) در دو مرحله عمل کنید. به طور مثال اگر می‌خواهید عمل یخزدایی را در ۶ دقیقه انجام دهید، مایکروویو را ابتدا برای ۳ دقیقه برنامه ریزی کنید و بعد از زیر و رو کردن غذا دوباره روند یخزدایی را پی بگیرید .

4)برای آب کردن یخ نان، شیرینی و همبرگر بهتر است آن‌ها را داخل ظرف قابل استفاده در مایکروویو گذاشته و روی آن را بپوشانید.توجه کنید که مواد غذایی یخزدایی شده باید در کمترین مدت طبخ شوند.

5)از قرار دادن قوطی های کنسرو در داخل مایکروویو برای گرم شدن خودداری کنید زیرا خطر انفجار یا اشتعال وجود دارد.محتویات داخل آن را در یک ظرف قابل استفاده خالی کرده و ظرف را داخل دستگاه قرار دهید. اگر قوطی‌ها شیشه‌ای هستند فقط پوشش و درب آن‌ها را جدا کنید.

 

6) مایکروویو وسیله‌ای ایده آل برای نرم کردن نان بیات است. البته بهتر است از قطعات کوچک نان استفاده کرده و بلافاصله آن را مصرف کنید زیرا به محض سرد شدن دوباره سفت می‌شود.


 برای گرم کردن شیرینی و نان بهتر است پس از گذاشتن آن‌ها در ظرف قابل استفاده در مایکروویو، روی آن را بپوشانید.

7) گرم کردن غذاهای مختلف به روش­های مختلفی صورت می­گیرد. در مورد پیتزا سعی کنید قسمت خشک نان دور آنرا زیر شیر آب آشپزخانه بگیرید، یا با استفاده از یک ظرف مخصوص مایکروویو، پیتزا را روی دسته کوتاهی از دستمال‌های کاغذی بهداشتی بگذارید. البته در این صورت برش پیتزای شما چنان که مد نظرتان است ترد نخواهد شد اما دیگر طعم مقوا نخواهد داد. این روش برای ساندویـچ‌ها هم بسیار موثر است. چند قـطره آب می‌تواند یک سـاندویچ یا برش نان را  که در حالت معمولی لهیده می‌شد، بخوبی پف دار کند.

8) اگر بخواهیم مواد غذایی فقط برشته شوند از دکمه grill استفاده می­کنیم.سیستم گریل یا برشته کردن قدرت پخت ندارد و فقط سطح غذا را برشته می­کند. البته در زمان استفاده از سیستم گریل، ظرف باید بدون درپوش و روی سه پایه­ی بلند باشد.کلید ترکیبیcombi در مایکروویو هم برای زمانی کاربرد دارد که بخواهیم مواد غذایی به طور همزمان هم پخته و هم برشته شوند. بدین منظور نیز از ظرف بدون درپوش روی سه پایه بلند یا کوتاه دستگاه استفاده می‌شود.

9) مواد غذایی سرد که از داخل یخچال بیرون آورده شده، نسبت به موادی با دمای محیط، زمان بیشتری برای گرم شدن نیاز دارند.

10) زمان پخت برخی از غذاها حتما باید کوتاه باشد تا غذا خشک نشود یا نسوزد. درب ظرف را هم محکم نبندید چون ذرات بخار نمی‌توانند خارج شوند و در نتیجه ممکن است در اثر فشار بخار و جنبش ذرات ظرف شما بترکد. البته عامل مهمی در تعیین طول مدت عمل گرم کردن یا طبخ موثرند. کم بودن و زیاد بودن مواد در طول زمان­گرم شدنشان اثرگذارند. ظروف کوچک‌تر و گرد هم زود‌تر از ظروف بزرگ و زاویه دارگرم می‌شوند .

در صورتیکه نیاز به خدمات در خصوص تعمیر مایکروویو دارید با شماره تلفن های 88852571 و88852572 تماس حاصل فرمایید.

 

تمامی حقوق این وبسایت برای پایدار سرویس محفوظ می باشد.

به کانال تلگرام سایت ما بپیوندید
طراحی و بهینه سازی